Premium Kat Anti-Struvite

12.1551.33

Wissen
Artikelnummer: Premium Kat Anti-Struvite Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Premium Kat Anti-Struvite is een volledige dieetvoeding voor volwassen katten voor het oplossen van Struvietstenen. Struvietstenen en stuvietgruis is een veelvoorkomende aandoening bij katten. Struviet kan zorgen voor irritatie en ontsteking van de urinewegen.

Premium Kat Anti-Struvite bevat een juiste hoeveelheid urineverzuurder zodat de zuurgraad (pH-waarde) van de urine laag blijft, waardoor aanwezige struvietgruis en stenen oplossen. Door de combinatie van het lage magnesiumgehalte en de lage zuurgraad werkt Premium Kat Anti-Struvite zowel oplossend als voorkomend. De aanbevolen gebruiksduur van dit dieetvoeding is 5 tot 12 weken voor het oplossen van struvietstenen en ter vermindering van herhaalde struvietvorming ten hoogste 6 maanden. Zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Aangeraden wordt om voor gebruik van een Anti-Struvite voeding de dierenarts te raadplegen en het advies nauwkeurig op te volgen.

Samenstelling

Gerst, rijst, tarwe, dierlijk eiwitextract, dierlijk vet (rund, gevogelte), maïs, aardappelzetmeel, aardappeleiwit, maïsgluten, gedehydreerd gevogelte, visolie (zalm), maïsolie, gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, mineralen (kaliumchloride, calciumcarbonaat), gist, gedehydreerd hemoglobine, mannanoligosaccharide (MOS), lijnzaadolie.

Analyse Vitaminen (per kg)
Ruw Eiwit

24.5

%

Vitamine A

17.000

IE
Ruw Vet

19.0

%

Vitamine D3

1.700

IE
Vitamine E

400.0

MG
Ruwe Celstof

2.5

%

IJzer (IJzersulfaat)

105.0

MG
Ruwe As

3.7

%

Jodium (Calciumjodaat)

1.1

MG
Calcium

0.5

%

Koper (Koper(ll)sulfaat)

5.5

MG
Fosfor

0.5

%

Mangaan (Mangaan(ll)oxide)

42.0

MG
Vocht

8.0

%

Zink (Zinkoxide)

155.0

MG

Extra informatie

Gewicht

2 kg, 10 kg